Načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić i ministar financija u Vladi ŽZH Toni Kraljević obišli su jučer područja općine Ljubuški koja su najgore stradala od mraza i razgovarali s ljubuškim poljoprivrednicima o mogućnostima pomoći.

Na koji način i kako pomoći ljubuškim poljoprivrednicima još se uvijek ne može govoriti, puno toga bit će jasnije kada se obiđu sva stradala područja. I djelatnici Općine Ljubuški su bili na terenu kako bi snimili stanje i vršili vizualnu procjenu nastale štete na poljoprivrednim kulturama.

„Za sada vam još uvijek ne mogu ništa reći. Na terenu smo, obilazimo stradala područja i razgovaramo s poljoprivrednim proizvođačima. Vidimo da su štete ogromne i nenadoknadive i da na neki način moramo pomoći ovim ljudima. Štete u cijelosti nitko ne može nadoknaditi, ali ovim ljudima se mora pomoći na neki način. Kako i koji je najbolji način to ćemo još vidjeti kroz razgovore. Javnost će o svemu biti informirana“, rekao je Barbarić za Radio Ljubuški u kratkom telefonskom razgovoru.

Radio Ljubuški

Komentari su zatvoreni